Majoral qualifica d'èxit la festa major adaptada de Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria està satisfeta de com s'està desenvolupant aquesta festa major de petit format a causa del coronavirus. No hi ha hagut cap incident remarcable i Josep Majoral assegura que no s'han produït 'botellons' ni aglomeracions de gent.

Diumenge de festa major a Sant Julià. No és la festa tradicional, però la parròquia s'ha adaptat bé al nou format, reduït i amb final a les 9 de la nit. La prioritat era celebrar-la i s'està fent amb normalitat i sense cap ensurt. El cònsol major, Josep Majoral, l'ha qualificat d'"èxit" perquè s'ha aconseguit evitar massificacions i controlar les activitats.

Majoral ha comentat abans del tradicional ofici religiós que no hi ha hagut "botellons" excepcionals ni s'han produït aglomeracions un cop finalitzats els actes i que la festa està seguint el sentit que es volia, molt familiar i propera. Així, al matí els més menuts han tornat a tenir protagonisme amb el trenet circular i l'aigua fest. Els més grans han pogut gaudir també de l'audició de sardanes a càrrec de la cobla Vents de Riella. A la tarda el concert estarà a càrrec del grup andorrà Pas'n' fals, a dos quarts de vuit a la plaça de la Germandat. Mitja hora abans el Duet Daura oferirà un espectacle a la plaça del Solà en què donarà a conèixer el so d'instruments tradicionals del Pirineu.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.