Majoria i oposició d'Andorra la Vella s'enfronten pel cost final del museu de la bicicleta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La minoria socialdemòcrata d'Andorra la Vella considera excessiu el cost final del museu de la bicicleta. El comú preveu destinar-hi 1,6 milions.

La construcció del museu de la bicicleta de la capital ha centrat bona part de la sessió de comú d'aquesta tarda. L'enfrontament entre oposició i majoria s'ha produït pel pressupost total del projecte, al voltant d'1,6 milions d'euros.

Una quantitat que segons la minoria podria ser més gran i situar-se al voltant dels dos milions. Una quantitat excessiva, atès que l'èxit de la instal·lació és un interrogant, segons ha remarcat el conseller Sergi González.

Per la seva part el comú ha defensat el projecte que segons s'assegura es convertirà en un referent cultural i turístic, tal com ha dit la cònsol major, Conxita Marsol.

La intenció és que el museu estigui a punt a principi de l'any vinent. En la mateixa sessió s'ha aprovat l'adjudicació de les obres de construcció del centre d'art d'Andorra la Vella per un import de 680.000 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento 
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.