Majoria i oposició a Ordino coincideixen en la necessitat del vial de la Massana, però discrepen sobre la viabilitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El vial de la Massana és imprescindible per resoldre el problema de trànsit a les valls del nord. Majoria i minoria del comú d'Ordino coincideixen en aquest punt, tot i que difereixen sobre la viabilitat. Mentre que Josep Àngel Mortés entén que les finances nacionals no passen per un bon moment, Enric Dolsa demana que es faci sense excuses.

Fa uns dies el cap de Govern insistia en la voluntat de continuar el projecte del vial entre la Massana i Ordino, que resoldria en bona part les dificultats de trànsit que diàriament registren les valls del nord. Això sí, parcialment, amb un traçat alternatiu al previst. Unes afirmacions que no han agradat al cap de X'Ordino,

Des de la majoria comunal coincideixen a assenyalar la importància del vial, tot i reconèixer que la situació financera actual del país no és la millor per afrontar un projecte tan important. Per això entenen la proposta del Govern de variar el traçat previst inicialment i trobar alternatives.

L'eixamplament de la CG-3 entre Anyós i el túnel de les Dos Valires ha permès agilitar el trànsit, però el Govern assegura que només serà un primer pas, ja que es treballa en un projecte per dotar de doble carril altres llocs de la Massana. Segons Mobilitat uns 16.000 vehicles hi passen cada dia.

???????Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.