Mandicó reconeix que es podria fer la Copa del Món al Tarter però que donaria mala imatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Josep Mandicó reconeix que es pot fer la Copa del Món del 2019 al Tarter si el projecte de la plataforma de Soldeu no tira endavant. Això, però, seria faltar als compromisos amb la FIS i arriscar-se a perdre l´organització de competicions. Pel que fa al futur de Grandvalira, tant el comú de Canillo com el d´Encamp han mostrat la voluntat de mantenir la marca i un forfet conjunt, que seria més car.

"Està clar que cada dia que passa, que retardem aquesta obra, anem més justos de temps. Arribarà un moment que materialment no serà possible fer-la", assegura Mandicó. El cònsol reconiex que "clar que podria ser a l'Àliga" la Copa del món del 2019. "Però va més lluny d'això. Segurament que seria l'última que faríem", adverteix. Creu que això podria significar no organitzar-ne cap més per haver incomplert els compromisos amb la FIS.

Mandicó ha assegurat que continuen esperant els permisos per fer la plataforma, que haurien d´estar llestos ben aviat, i que la voluntat és fer-la, independentment del recurs de Joan Viladomat a la Batllia.

Pel que fa a la dissolució de Grandvalira, tant el comú de Canillo com el d'Encamp han estat d´acord a afirmar que l´objectiu de les negociacions dels dos anys vinents seria mantenir una mínima estructura conjunta, és a dir, no dissoldre del tot Nevasa, i que aquesta comercialitzés els forfets conjunts.  El cònsol d'Encamp Jordi Torres ho explicava així: "seria important que transcorreguts els dos anys hi hagués l'opció de poder tenir un forfet únic per esquiar als dos espais. Hem creat una marca potent, hem d'intentar que no desaparegui, que prevalgui".

Des de Ensisa, Josep Mandicó ha dit que fins dilluns tenien esperances que la situació es pogués reconduir, però que d´ara en endavant ja s´hauran de prendre decisions, com crear la seva pròpia central de reserves.
 
Informa: Laia Ferré Marot
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.