El manteniment del Centre residencial d'educació intensiva costarà uns 850.000 euros l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El manteniment del Centre residencial d'educació intensiva, el CREI, tindrà un cost aproximat d'uns 850.000 euros l'any. Així ho indica la resposta d'Afers Socials a una pregunta dels socialdemòcrates sobre el funcionament del centre. El cost diari d'internament serà d'uns 269 euros per persona.

Afers Socials xifra el cost de funcionament anual del Centre residencial d'educació intensiva en prop de 787.000 euros per a l'atenció residencial i 56.000 per al centre de dia, amb una ocupació de 8 joves interns i 5 usuaris diürns, que és com es començarà a treballar a partir de juny. La capacitat màxima prevista de les instal·lacions és de 19 usuaris residencials i 15 del centre de dia.

El cost diari de l'estada per cada adolescent serà de 269 euros pels interns i de 45 per als que utilitzin només els serveis diürns. En principi el Govern ho finança, tot i que també hi haurà copagament per part de la família.

Al servei residencial hi podran accedir adolescents, de 12 a 18 anys, en situació de desemparament que presentin alteracions de la conducta recurrents o addiccions que posin en perill la seva integritat o la de terceres persones. El diürn serà per a joves d'entre 12 a 21 anys en les mateixes condicions però que per la seva gravetat no requereixin un acolliment residencial. En el cas de menors tutelats hi podran accedir sempre que ho autoritzi un batlle.

Informa: Ester Pons

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.