La marató de sang assoleix la xifra més alta mai registrada a Andorra

La marató de donants de sang de divendres passat va assolir la xifra mès alta mai enregistrada a Andorra en una sola jornada de donancions: en concret 456. Això significa gairebé el doble d´extraccions registrades a la darrera col·lecta, l´any passat, que va durar dos dies.

Del total de persones donants, 275 eren dones, mentre que 245 eren homes. Cal destacar l´excel·lent resultat que va tenir la campanya de consciència prèvia, atès que es van comptabilitzar 237 donants nous. Pel que fa a edats, el col·lectiu d'entre 35 i 44 anys va ser el que va aportar més donants, seguit de les persones d´entre 45 i 54 anys. L'afluència més alta es va registrar a la tarda, amb 315 donacions, enfront de les 205 que van acudir al matí. L´èxit de la iniciativa garanteix que la Creu Roja organitzarà una nova marató l´any vinent.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.