Mes de març amb temperatures lleugerament més altes que la mitjana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest mes de març ha estat marcat per unes temperatures lleugerament altes respecte a la mitjana d'altres anys. Tot i que les precipitacions han estat les habituals de l'època, s'han produït dos períodes càlids associats a les invasions de pols sahariana dels dies 15 i 24.

Segons les dades del servei Meteorològic Nacional i Acció Climàtica Andorra de l'estació del Roc de Sant Pere i la Central de FEDA, els episodis de precipitació han tingut una procedència diversa, tant ens han afectat fronts del nord-oest com del sud i també de l'est, i han deixat una distribució de precipitació homogènia a tot Andorra.

Durant aquest mes de març s'han registrat només 84 hores de sol. No hi havia tan poques hores de sol des del desembre del 2020.

A partir de la temperatura registrada a la Central de FEDA, es destaca que les mitjanes han estat 16 dies per damunt. Com a resultat, l'anomalia de temperatura del mes ha estat de 0,8ºC? per damunt de la mitjana al Roc de Sant Pere.

Informa: Josep Tomàs

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.