Marc Velasco i Laura Martínez, nous hereu i pubilla d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany ja té nous hereus i pubilles. Després de tres anys Cristina Ros, Àlex Bandera, Èric del Pozo i Aitana da Cruz ja tenen un relleu. La nova generació que representarà Escaldes va ser escollida en una emotiva ceremònia ahir a la sala d'actes davant d'una nodrida representació d'hereus i pubilles vinguts de tots els pobles de Catalunya.
Aquesta és la primera foto del nou equip de pubilles, dama i hereus d'Escaldes-Engordany. Durant els dos propers anys Laura Martínez, la nova pubilla, Marc Velasco, l'hereu, Crístel Martín, dama, i els germans Joan i Teresa Vergés, pubilleta i hereuet representaran la parròquia. L'elecció es va produir al final d'una gala que va durar més de dues hores i en què tots els candidats van afrontar els nervis per pujar a l'escenari i explicar el que els motivava a acceptar la responsabilitat. El moment més emotiu va ser el comiat de l'equip que durant tres anys ha representat Escaldes. Tots ells van exposar records i anècdotes. Però per a tots ells no va ser fàcil evitar les llàgrimes després dels tres anys viscuts plegats. S'obre, doncs, una nova etapa, per a una tradició que a Escaldes va néixer el 1971 però que en l'actualitat pateix la manca de candidats. Només un aspirant a hereu i quatre a pubilles demostren que tot i que la tradició és viva s'haurà de treballar, i molt, per mantenir encesa la flama.Informa / Imatge: Víctor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.