La mare de Pereiras, condemnada per amenaces i calúmnies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La mare del jove mort en una baralla en una benzinera de Santa Coloma el 2011 ha estat condemnada per calúmnies propagades amb publicitat i amenaces no condicionals contra la cap de medicina forense.
La dona haurà de complir un any de presó condicional i té prohibit entrar en contacte amb la doctora Carmen Moreno durant dos anys. El Tribunal de Corts ha resolt, a més, que l'acusada haurà de pagar la publicació de la sentència condemnatòria a la pàgina tres dels principals diaris de pagament del país. Moreno no va demanar cap indemnització dinerària, sinó la publicació de la sentència com la manera de rescabalar el seu honor i la seva professionalitat, que va dir que s'havien posat en dubte arran del cas. La mare de José Pereiras va acusar la forense de mentir i d'estar comprada. Tant el dia del judici com avui s'ha refermat en la seva opinió.Informa: Ana Alamán Locució: Xavi Mujal
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.