La mare en vaga de fam pels joves amb trastorns de conducta i addiccions deixa la vaga després de rebre la trucada del Govern

La mare en vaga de fam des de fa 39 dies amb l'objectiu de reivindicar més ajudes i recursos cap als joves amb trastorns de conducta i addiccions anuncia que posa fi a l'acció en rebre aquest dijous a la tarda la trucada del Govern.

Un alt càrrec de l'executiu l'ha felicitat per l'impuls de la nova associació per la defensa del jovent en risc d'Andorra i li ha comunicat que l'entitat també formarà part de les taules de treball. És previst que la setmana que ve el Govern es torni a posar en contacte amb ella, una de les impulsores de l'organització, per definir una futura trobada. La nova iniciativa sobretot vol treballar perquè es visibilitzin tots els casos i perquè continuï el seguiment dels joves superada la majoria d'edat.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.