Marín afirma que la bona afluència del Thyssen revitalitza la part alta d'Escaldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Carmen Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia.

El nombre de visitants al Museu Carmen Thyssen durant el primer trimestre del seu funcionament va ser d´unes 6.000 persones. Una xifra que darrerament sembla que s´hagi incrementat, amb un centenar diari de visites de mitjana, segons apunta la cònsol major, Trini Marín. A manca d´un recompte oficial, la xifra de visitants podria haver superat ja els 10.000.

La infraestructura està contribuint a revitalitzar la zona on està ubicada. Per altra banda, el comú d´Escaldes ha assegurat que durant el que queda de mandat no decidirà el futur dels terrenys adjacents al museu, els de l´antic hotel Casino. Una de les possibilitats seria que acollís el comú de la parròquia.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.