Marsol demana una nova llei dels agents de circulació i que continuiï sent una competència comunal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cònsol major d'Andorra la Vella reclama una nova llei dels agents de circulació. Opina que la reforma és necessària per millorar-ne molts aspectes, però a diferència del que proposa el cap de Govern, defensa que la competència continuiï sent comunal.

Conxita Marsol creu que ha arribat el moment de fer una nova llei dels agents de circulació. Això sí, discrepa del cap de Govern, que en l'última diada dels agents de circulació insistia en la unificació en un cos nacional. Segons la cònsol major d'Andorra la Vella, la competència ha de continuar sent comunal. És per això que opina que la reforma de la llei ha de posar l'accent en aquelles qüestions en què ha quedat obsoleta.

En l'ultima sessió de consell el comú de la capital va aprovar un canvi en la compensació als agents de circulació pels festius parroquials treballats. Una modificació que reivindicava el personal i que els equipara a la resta de treballadors del comú.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.