Marsol esperarà a l'estudi de Mobilitat per prendre una decisió sobre els autobusos a Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella mantindrà de moment el recorregut actual de les línies d'autobus regulars fins disposar d'un informe de Mobilitat i reunir-se amb el Govern. Serà aleshores quan es prengui una decisió definitva sobre els trajectes dels clípols pel centre de la parròquia

Així ho ha comunicat Conxita Marsol després de reunir-se amb la Cooperativa Interurbana i a uns dies de trobar-se també amb Hispano Andorrana. 

La voluntat és que els busos siguin més petits i rebaixar els nivells de contaminació.  Ara bé, matisa que "ens ho ha de permetre el transport públic", ja que, segons li ha explicat la Cooperativa Interurbana, aquesta empresa gestiona "2 milions de viatges". També s´ha parlat d´opcions alternatives. com "fer un sentit únic per l'autobús". 

Paral·lelament s´estudia guanyar en connectivitat amb algun altre ascensor. També apunta a la construcció del casino com a nou punt per connectar els diferents nivells que caracteritzen la població: avinguda Tarragona, Prat de la Creu, avinguda Meritxell i Ciutat de Valls. 

El comú ja va traslladar tres parades de Meritxell a Prat de la Creu que de moment no es tocaran. Sigui com sigui, Marsol es marca l´inici de curs per tenir la mobilitat de busos solucionada a la part alta d'Andorra la Vella.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Àlex Soldevila

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.