Marsol i Baró veuen factible que els joves en risc siguin competència de Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella i la Massana veuen factible la demanda del Partit Socialdemòcrata perquè les polítiques dels joves en risc d´exclusió siguin una competència del Govern. Aquests comuns consideren que l´executiu ja és l´encarregat de la legislació de Joventut, però es mostren partidaris que quedi fixat en la reforma de les competències.

Els cònsols d´Andorra la Vella i la Massana coincideixen amb el PS: el Govern ha de tenir cura dels joves en risc. En l´última reunió entre l´executiu, els comuns i grups parlamentaris per a la reforma de les competències, els socialdemòcrates van posar sobre la taula aquesta qüestió. Si bé el treball dels comuns amb aquest col·lectiu se centra a organitzar activitats de lleure, també els arriben casos relacions amb joves en risc d´exclusió social. Per aquest motiu, els cònsols també demanaran que la reforma de les competències estableixi que les polítiques de Joventut són una competència estatal.

Aquesta qüestió es discutirà a la propera reunió entre Govern, comuns i grups parlamentaris el 8 de maig. En aquesta trobada s´espera començar a parlar també de les transferències.

Informa: Marc Guadilla
Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.