Marsol se suma a la proposta perquè es controli el subministrament d'alcohol a les festes majors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Conxita Marsol dona suport perquè hi hagi més control en el subministrament de begudes alcohòliques a les barres de les festes majors. La cònsol major d'Andorra la Vella recalca, això sí, que més que prohibir el que es necessita és més control en els punts de venda per garantir unes festes més cíviques.

La cònsol major d'Andorra la Vella ha fet costat a les declaracions del ministre d'Interior en referència a prohibir el subministrament de begudes alcohòliques a les festes majors. En aquest sentit, Conxita Marsol ha recalcat que més que prohibir, el que es necessita és més control en els punts de venda per garantir unes festes amb el més gran civisme possible.

"Comparteixo el que ha dit el ministre i estic plenament d'acord. S'ha de vigilar. Potser no cal arribar a prohibir-ho tot, però sí a controlar-ho molt i, sobretot, a prohibir la manera de vendre l'alcohol. A Andorra la Vella no tenim el sistema de barres, són els mateixos bars els que ho exploten i funcionen d'una altra menera", defensa Marsol.

Informa: Marc Riera

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.