Marsol vol el multifuncional a l'estadi comunal i que les obres comencim després dels Jocs dels Petits Estats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Conxita Marsol reconeix que és l'opció preferida per acollir l'edifici multifuncional. Si cal, esperaran a començar les obres per disposar de les pistes d'atletisme per als Jocs dels Petits Estats.

La possibilitat d'esperar a fer les obres, si l'executiu dona el vist i plau del projecte, és perquè no interrompin la preparació i celebració d'aquest esdeveniment esportiu internacional.

En aquest sentit, Marsol ha afirmat que la voluntat seria que el comunal pogués acollir els diversos serveis: el multifuncional, la reforma del propi estadi i les pistes d'atletisme. 

D'altra banda, la cònsol major d'Andorra la Vella desconeixia que l'Andorra Mountain Festival ja no es farà l'estadi Comunal. En tot cas, a Ràdio Nacional ha assegurat que això no els farà perdre visitants. 

Conxita Marsol, però, assegura que respecta la decisió. "L'any passat es va fer a Andorra la Vella i aquest any ho volen fer en un altre lloc, nosaltres no hi tenim cap problema."

Malgrat això, també creu que la concentració d'hotels a la parròquia d'Andorra la Vella farà que "els clients que venen a veure els concerts també acaben, d'una manera o altra, arribant. Jo entenc que hem de repartir una mica entre totes les parròquies."

Informa: Laura Cugat - Laura Massegú

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.