Martí afirma que actuarà en conseqüència amb el resultat dels informes sobre la mort de l'òs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Antoni Martí confia que la reforma de les competències i les transferències es pugui aprovar abans que acabi l´any i creu possible obtenir el suport d´altres grups. També ha informat que donarà a conèixer en els propers dies l´informe sobre la mort de l'ós.

El cap de Govern ha recordat que la proposta de l´executiu de reforma de les transferències comunals ha estat consensuada amb els comuns però ha afegit que això no descarta la que ha presentat el PS que s´haurà d´analitzar. Aquesta darrera proposta atorga més pes al criteri de la població i menys al de territori. Antoni Martí confia que es pugui presentar el projecte de reforma de les competències i transferències al juliol i que es voti i s´aprovi enguany. La reforma necessita el suport dels liberals o del PS per poder tirar endavant.

Finalment, també ha dit sobre l´incident de la mort de l´os a Naturlàndia que Medi Ambient donarà a conèixer, en els propers dies, el resultat de la seva investigació.

A més, Martí vol proporcionar l´informe dels tècnics francesos sobre la font d´Arinsal als grups parlamentaris.


Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.