Martí anunciarà el full de ruta del Govern fins a final d'any abans de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Antoni Martí explicarà amb detall abans de Meritxell el full de ruta del Govern fins al gener. Sense entrar-hi a fons, el cap de Govern ja avisa que es compliran tots els compromisos de transparència en l´àmbit internacional i de diversificació econòmica. Pel que fa als 100 primers dies de Govern, destaca la solidesa de l'equip ministerial.

El cap de Govern té clar que el ´cas BPA´ no distraurà el Govern d'afrontar les prioritats que s´havien assenyalat abans de començar la legislatura. Sense entrar-hi a fons, ja avisa que els compromisos internacionals seran qüestions essencials fins acabar l´any.

Martí té previst detallar el full de ruta per als propers mesos abans de la diada de Meritxell i la represa del curs polític. D'altra banda, a l´hora de fer balanç dels tres primers mesos del Govern, destaca la solidesa del gabinet.

El líder taronja també assegura que es mantindran les apostes per protegir els sectors tradicionals i al mateix temps diversificar l´economia. És per això que vol combinar inversions en infraestructures amb nous projectes engrescadors. Per aconseguir-ho, ja avisa que al llarg de la legislatura cal canviar la dinàmica de sempre fer el mateix en l'àmbit pressupostari.

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.