Martínez Benazet sobre "l'activitat massiva" en alguna estació d'esquí: "Contravé les indicacions del Govern i l'acord amb Ski Andorra"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Salut lamenta les imatges que s'han pogut veure aquest cap de setmana en alguna estació d'esquí del país i que mostraven una "activitat massiva" d'esquiadors, segons les seves pròpies paraules.

Assegura que "contravé absolutament les indicacions del Govern i l'acord amb Ski Andorra". Per aquest motiu ha dit que "es valorarà la manca de seguiment de l'acord" i "si ha estat un fet puntual i quelcom que s'ha escapat de les mans". A partir d'aquí "es prendran les decisions que pertoquin".

Tot i això, diu que "en espais oberts la transmissió del virus és molt difícil" sempre que s'hagin complert les mesures sanitàries. "Si s'ha guardat distància i s'ha portat mascareta, no em preocupa; però si no ha estat així, la meva preocupació augmenta", ha conclòs.

Algunes persones han denunciat a les xarxes socials les aglomeracions que s'han vist aquest cap de setmana.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària d'aquest dilluns 22 de febrer:

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.