Martínez Benazet i el copríncep Vives presenten el llibre "El poder de les biotecnologies"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Padrins de luxe per a la presentació del llibre "El poder de les biotecnologies", amb la presència de l'ex ministre de Salut Joan Martínez Benazet i també del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives.  

Un llibre que és una reflexió sobre fins a quin punt la tecnologia pot incidir en els cossos humans i també quins són els límits ètics.

Aborda temàtiques com l'allargament de la vida, els transgènics i la modificació dels embrions. Un àmbit, el de la biotecnologia, que la pandèmia ha fet més visible que mai. 

En la presentació, Martínez Benazet ha remarcat la importància de les vacunes contra la Covid-19 per "evitar moltes morts". "Al nostre país, sense les vacunes, la tardor passada s'hagués col·lapsat l'UCI". Amb tot, lamenta que "les vacunes haurien d'haver estat per a tota la humanitat, però no ha estat així". "Aquests són aspectes ètics al voltant de la biotecnologia que s'han de tractar", ha conclòs.

Per la seva banda, el doctor i coautor del llibre, Francesc Torralba, ha posat en relleu que "segons com fem servir aquestes biotecnologies, poden arribar a ser molt lesives per als éssers humans i  generar moltes diferències."

Informa: Redacció
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.