En marxa l'Stop-lab del Prat de la Creu, que podrà fer 720 proves al dia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou Stop-lab unificat de l'estacionament del Prat de la Creu funcionarà bàsicament amb personal assalariat i amb dedicació exclusiva a aquesta tasca de control de la pandèmia que es pot allargar encara uns mesos.

Aquest dissabte començava a funcionar a la cinquena planta de l'aparcament del Prat de la Creu l'Stop-lab unificat. Tindrà unes 18 persones treballant amb dedicació exclusiva en un dispositiu capaç de realitzar unes 720 proves al dia a vianants i persones que vagin en vehicle.

Els voluntaris podran participar quan sigui necessari però la seva presència no serà essencial. "Tot el pla que hem preparat per als pròxims mesos està fet només amb el personal assalariat que hem agafat exclusivament per a aquest dispositiu", assegura el director de la Creu Roja, Jordi Fernández.

El personal de Creu Roja està tot format per poder intervenir també en cas de necessitat. Aquest dissabte al matí estava molt tranquil però sí que es preveuen repunts en moments puntuals.

Aquest és el punt que unifica tots els Stopslabs de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre i el cap de setmana amb menys taules i de 9 a 5 de la tarda. L'Stoplab del Cap de la Sardana encara continuarà funcionant durant uns dies.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.