La Massana Còmic fa un balanç molt positiu de la 22a edició i anuncia més expositors per a l'any vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'organització de La Massana Còmic destaca la qualitat d'aquesta 22a edició i anuncia més expositors per a l'any que ve. El saló ha tancat portes amb un concurs de cosplay que ha doblat la participació de l'any passat.

El concurs de cosplay que per segon any ha organitzat l'Associació Frikis Andorra ha tancat la 22a edició de La Massana Còmic amb 17 participants que s'han caracteritzat de personatges de còmic, de videojocs o de creació pròpia. Dues germanes andorranes s'han endut el primer premi en la categoria professional recreant dos dels protagonistes de Hellboy amb materials molt diversos.

En la categoria amateur, el primer premi ha estat per a Nil i Noemí Perrineaux, que s'han inspirat en el Minecraft. El concurs de cosplay ha estat el colofó de tres dies d'activitats a la Closeta. L'organització destaca tant la qualitat de les exposicions com la bona resposta del públic.

Amb vista a l'any que ve, continuaran les exposicions, les signatures d'autors i el concurs de cosplay, i s'anuncia la presència de més editorials i una ampliació de la zona de jocs de taula.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.