La Massana fa un bon balanç dels dijous a la fresca després de l'estrena de 'La jove revolució'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova companyia Jo Dansa ha tancat els dijous a la fresca de la Massana amb l'estrena de l'actuació 'La jove revolució'.

Des del comú han fet un bon balanç de l'edició i destaquen que hi ha hagut actuacions molt variades i que han tocat moltes branques artístiques. A més, han celebrat poder apadrinar la creació d'aquesta companyia, que es va estrenar aquest dijous a la tarda amb l'espectacle 'La jove revolució'.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Guillem Forné, ha assegurat que l'actuació ha estat tot un èxit. "Ha sigut una cosa espectacular i esplèndida. Tenen una força i una vitalitat aquesta canalla que pugen molt fort".

D'altra banda, Forné també ha volgut recordar la importància que té aquest jovent en el projecte. "Quan mirin enrere ells seran els degans d'aquesta nova companyia sempre seran els primers. S'ho han de prendre com una cosa que han de tenir sempre present i a partir d'aquí la seva carrera està començant ara. Molts encerts per tots ells".

Informa: Redacció-Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.