La Massana Fogons s'apunta a la cuina vegana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana Fogons arriba a la dotzena edició amb tendències gastronòmiques com la cuina vegana i amb plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Una quinzena de restaurants formen part de la iniciativa que ja ha creat una marca que es coneix fora d'Andorra.

Els bolets, les figues, els tubercles i les castanyes són alguns dels productes de temporada que trobem en les propostes de la quinzena de restaurants que participen a la Massana Fogons. Productes de temporada i tendències cada vegada més esteses com la cuina vegana.

Aquest dilluns a l'hotel Sant Gothard s'han presentat alguns dels plats a escollir dins el menú com una vichyssoise de moniato, fideus xinesos amb verdures i seitan amb pasta fil·lo i amb postres com un pastís de remolatxa i poma o una mousse de xocolata negra amb base d'alvocat.

Miquel Martínez, de l'hotel Abba Xalet Suites, remarca com "cada vegada hi ha més persones que necessiten canviar la dieta". Les propostes, diu, també volen demostrar "que estem al dia en les noves tendències". Salut Torné, la gerent del Sant Gothard, posa en relleu que la cuina vegana "té una línia de gastronomia molt àmplia, rica i molt desconeguda". "Tenim la idea que els vegans mengen una amanida i una mica d'arròs", afegeix.

Aquesta és la 12a edició d'unes jornades que han creat marca i mobilitzen amants de la cuina de dins i fora del país. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, destaca que "les jornades poden ser locals però busquem atreure públic de l'altre costat de la frontera".

Des de dimarts fins a final de mes hi ha temps per provar alguns dels menús la majoria dels qual van dels 25 als 30 euros.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.