La Massana Fogons enceta la 14a edició de tardor amb la participació d'una vintena de restaurants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana es vesteix de tardor amb l'estrena de les catorzenes jornades gastronòmiques de la Massana Fogons. Unes jornades on participen 19 restaurants amb una oferta variada i amb un únic objectiu, oferir plats de temporada

El porc, el bacallà, les castanyes i els plats de temporada ompliran des d'aquest cap de setmana els restaurants de la Massana amb la 14a edició de la Massana Fogons.

Unes jornades gastronòmiques que busquen posar en valor la cuina de mercat i els productes que ofereix el país durant la tardor.

Enguany, hi participen 19 restaurants amb menús que van de 17 a 37 euros. Des del comú destaquen la bona acollida que ha tingut l'edició i esperen poder cridar l'atenció del resident i turista.  L'objectiu, diu el conseller de turisme, Josep Maria Garrallà, és que s'adonin que "la Massana és una parròquia gastronòmica" amb propostes "de qualitat excel·lent". D'aquesta manera "es dinamitzen les temporades baixes i es fa treballar els restaurants que l'any passat ho van passar molt malament".

Un exemple d'oferta gastronòmica és la que ofereix el restaurant La Grupetta, que consisteix en un pastís de pollastre amb trompetes de la mort, un moniato farcit de vedella i  l'especialitat de la casa, el carrot cake.  La propietària del restaurant, Alba Delgado, espera "que vingui molta gent, que els hi agradin els plats, que repeteixin, en parlin i tornin".

En aquesta edició també s'organitzaran sortides amb un guia de muntanya per veure com és el canvi de color de la naturalesa amb l'arribada de la tardor. Es faran tots els dissabtes del mes d'octubre i estaran limitades a 10 persones. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.