La Massana Fogons finalitza amb una gran acollida

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana Fogons finalitza aquest diumenge la seva edició de tardor amb un balanç molt positiu. La fita d'enguany s'ha centrat en la gastronomia sostenible i els aliments de proximitat.

Els restaurants que han participat en la iniciativa es mostren satisfets i celebren la feina feta per part del comú de la Massana. "És una bona iniciativa i aquest any força bé, ha tingut el seu ressò, sobretot la primera quinzena del mes d'octubre i després ha baixat una mica."

Han rebut tant clients nacionals com turistes. Els menús han girat entorn dels productes locals i de quilòmetre 0.

La novetat d'aquesta edició ha estat els tallers de cuina verda centrats en l'aprofitament dels aliments.

Informa: Neus Vila
Imatges: Cristina Fidalgo - Fernando Montero

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.