La Massana homenatja Jan, el creador de Superlópez, com a primer fill predilecte de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana ret homenatge al creador de Superlópez amb una exposició de les planxes originals dels còmics. Una mostra que també ha servit de pretext per lliurar a Jan López la medalla com a primer fill predilecte de la parròquia. 

Si hi ha un personatge icònic dins del món del còmic aquest és precisament Superlópez. I si a més, el seu creador, el Jan, té una relació ben estreta amb la Massana, es genera la situació ideal perquè es prepari una exposició com aquesta.

Una exposició basada en un còmic de fa 34 anys inspirat en "Viatge al centre de la terra" i com a destacat té les planxes pintades a mà.

El president de l'ARCA, Joan Pieras, ha celebrat que "la gent podrà gaudir d'aquestes pàgines de Superlópez", tot remarcant que aquesta "és l'exposició més gran i amb més material". 

Per la seva part, el conseller de cultura del comú de la Massana, Guillem Forné, ha valorat que "la Massana a nivell cultural és sinònim de còmic i còmic és sinònim de Jan". 

Per aquest motiu i per l'estreta relació al llarg de tots aquests anys, Jan López s'ha convertit en el primer fill predilecte de la Massana. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.