La Massana instal·larà càmeres de seguretat a les avingudes principals per prevenir accions incíviques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La instal·lació de càmeres de seguretat per prevenir actes incívics i la limitació del temps d’estacionament de caravanes, vehicles camperitzats i autocaravanes fins a la mitjanit són algunes de les mesures aprovades unànimement a la sessió ordinària del Comú de la Massana.

El Comú de la Massana instal·larà càmeres de seguretat a les tres avingudes principals de la parròquia. És una de les mesures que s’han aprovat al consell ordinari celebrat després de validar l'única candidatura presentada a la parròquia per als comicis comunals. L’objectiu és garantir l’ordre a la via pública i prevenir actes vandàlics i accions incíviques, sobretot les relacionades amb abocaments de brossa. S'hi destinaran més de 9.800 euros, un crèdit extraordinari procedent d’altres partides. "La gent es deixa anar una mica de les seves obligacions i, de fet, és més que res a nivell preventiu. Si hi ha les càmeres em sembla que pots limitar que pugui haver-hi certs tipus de vandalisme o d'accions incíviques", considera el conseller de la minoria, Albert Esteve.

A més, també s’ha aprovat el Reglament de regulació de l’estacionament de caravanes, vehicles camperitzats i autocaravanes, que pretén posar fi a l'estacionament gairebé permanent d'aquest tipus de vehicles en diversos punts de la parròquia. El reglament permet aparcar-los fins a la mitjanit. A partir de les dotze, s’hauran d’estacionar en punts habilitats o càmpings. "No regular-ho seria que hi hagués una mena de competència deslleial entre el sector privat i el públic. En aquest cas, això resol aquesta qüestió. Volem que durant el dia puguin atansar-se (els conductors) als pobles, que puguin comprar, consumir, però després que les autocaravanes estiguin allà on correspon, que són els llocs habilitats o els càmpings que hi ha a la parròquia", adverteix el cònsol major, David Baró.

La sessió també ha tractat altres punts de l’ordre del dia relacionats amb l’ajustament dels límits de diferents unitats d’actuació.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.