La Massana i el parc natural del Comapedrosa reben la certificació Starlight com a destinacions lliures de contaminació lumínica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana i el parc natural del Comapedrosa han rebut la certificació Starlight com a destinacions lliures de contaminació lumínica. La distinció suposa un nou atractiu turístic que el comú mirarà d'aprofitar. 

La Massana passa a formar part de la xarxa de destinacions astroturístiques i ho farà amb el nom d'Andorra Comapedrosa. El cel fosc i lliure de contaminació lumínica de la parròquia ha estat el punt clau per fer-la mereixedora de la doble certificació Starlight, l'única que ha atorgat la fundació. Per una banda es dona la certificació internacional de destinació turística a la parròquia i per l'altra, la de reserva Starlight al parc natural del Comapedrosa

"Ens col·loca dina la ruta turística dels cels estrellats i el turisme de les estrelles, i són activitats molt interessants", ha afirmat la cònsol major de la Massana, Olga Molné.

El títol és una oportunitat de desenvolupament turístic per a la Massana i el país i també per promoure la consciència i la protecció del cel.

Informa: Neus Vila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.