La Massana recupera la vessant més popular de l'escudella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana ja prepara les olles per l´escudella de Sant Antoni d´aquest divendres. Enguany, recupera l´esperit participatiu i seran cinc restauradors de la parròquia i una desena de voluntaris qui s´ocupin de les mil racions d'escudella.
Després d'una dècada de contractar uns servei de càtering, La Massana recupera l'escudella elaborada amb restauradors de la parròquia. Els 700 litres de brou es cuinaran en cinc olles i una a part, per als celíacs; cada una amb el seu xef, on bullirà una fórmula amb el toc de la Borda Raubert, l'Eulari de Pal, el Molí dels Fanals, l'Hotel Aymà d'Arinsal o amb Vicente Zappa, cuiner de l'escola francesa. Com reconeix el comú, ha estat la seva iniciativa la que ha permès recuperar el format més popular. El cuiner de la Borda Raubert i impulsor de l'escudella, Josep Maria Troguet, ha explicat que la intenció, més enllà que la gastronòmica, és que la festa "torni als orígens" i recuperi la funció de punt de trobada d'una parròquia molt dispersa i amb poques festes conjuntes i fer, de Sant Antoni de la Grella, una trobada massanenca.Per fer-ho encara més atractiu, la subhasta dels encants a benefici de Càritas estarà amenitzada per l'actor Xavier Fernandez i, a la hora de les postres, Assaig punt nou ha preparat un espectacles amb antigues escudellaires.Informa: Toni Vila Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.