La Massana reforma els berenadors de Roc de la Sabina, del Riu Pollós i de la Font del Bisbe

El comú de la Massana ha reformat els berenadors de Roc de la Sabina, el del Riu Pollós i el de la Font del Bisbe amb millores en accessibilitat, dels nivells dels terrenys, remodelant les taules i canviant les graelles per d'altres de verticals.

Uns espais públics molt transitats que sobretot els caps de setmana s'omplen de gent que vol gaudir d'una jornada a l'aire lliure amb la família o els amics.

En aquest sentit, el conseller de Medi Ambient del comú, Sergi Gueimonde, ha destacat que són espais que estan per donar servei, però ha remarcat que "hem de ser conseqüents perquè el que vingui darrere pugui gaudir".

Gueimonde, ha volgut fer una crida perquè es respectin aquests espais i no tornin a passar successos similars al del berenador de la Comella d'Andorra la Vella que en un acte de vandalisme va quedar destrossat.

En aquest sentit, Gueimonde entén que aquests espais tenen desgast amb el pas del temps, però ha destacat que "s'han de conservar de la millor manera possible i hem d'evitar tots els actes vandàlics que ens hem trobat".

Informa/Imatges: Sergi Expósito

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.