La Massana tanca el primer semestre amb un superàvit d'1,2 milions

El comú de la Massana ha tancat el primer semestre amb un superàvit d'1,2 milions d'euros i preveu acabar l'any amb un saldo positiu de 2,5 milions. Fins al 30 de juny s'ha executat més del 49% del pressupost d'ingressos i prop del 43% del de despeses. Mentrestant, l'endeutament consolidat se situa en els 17 milions d'euros.

En la sessió de consell de comú d'aquest dimecres al matí s'han aprovat les tarifes per a l'aparcament públic del Mas de Ribafeta. Segons el contingut afegit a l'ordinació de preus públics, l'import destinat a l'abonament mensual és de 30 euros, mentre que el preu per hora és d'1,10 euros de les 8h a les 23h, i de 60 cèntims de 23h a 8h. La primera mitja hora és gratuïta.

També s'ha aprovat un crèdit extraordinari de 7.000 euros per subvencionar les anàlisis d'ADN per disposar del cens caní i s'ha donat el vistiplau a iniciar accions judicials per reclamar l'abonament dels més de 7,5 milions d'euros corresponents a les transferències comunals del 2017, en funció de la resposta del Govern a la reclamació administrativa presentada el juny passat.

La cònsol major, Olga Molné, ha recordat que aquest dimedres és justament el darrer dia per rebre la resposta de l'executiu. "Si no ho fa, hi hauria silenci administratiu, però ja ens han manifestat que tindríem una resposta" ha dit. En cas que finalment es decidís procedir judicialment, "cadascun dels comuns haurien de prendre un acord similar a aquest en el si de la seva corporació per poder iniciar el procés".

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.