Les matriculacions disminueixen gairebé un 9% el juliol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les matriculacions del mes de juliol disminueixen gairebé un 9% respecte del mateix mes del 2018. Els turismes i les motocicletes i ciclomotors són els vehicles més afectats.

Les matriculacions de vehicles durant el mes de juliol han estat 393. Aquesta xifra suposa una variació percentual negativa del 8,8% respecte del mes de juliol del 2018.

Els turismes i les motocicletes i ciclomotors són els grups de vehicles més afectats. Per contra, els camions i les camionetes han tingut una variació positiva del 12,1%.

Segons dades proporcionades pel departament d'Estadística, al juliol s'han matriculat menys vehicles de gasolina i gasoil, híbrids i 100% elèctrics, en comparació a l'any passat.

D'altra banda, de gener a juliol del 2019, les matriculacions han disminuït un 7,3% respecte del mateix període del 2018.

Pel que fa a les dades mensuals ajustades, que no tenen en compte les variacions del calendari, com ara festius, es constata un augment els darrers dos mesos, que a juliol és del 1,6%.

Informa: Oliver Jaén

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.