Es matriculen un 13% menys de vehicles al setembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les matriculacions de vehicles durant el setembre van baixar més d'un 13% respecte a dotze mesos abans i freguen les 300 unitats. En el que portem d'any, però, hi ha hagut un increment en la venda de més d'un 5%.

El mes passat es van matricular 298 vehicles, el que representa una davallada del 13,6% si ho comparem amb els 345 de fa 12 mesos.

S'ha de ressaltar que el setembre només van anar a l'alça els vehicles que funcionen amb gasolina, ja que tota la resta va experimentar retrocessos o va quedar estancada.

Dades globals

En els nou mesos d'aquest 2018, finalment, s'han matriculat 3.468 vehicles, un 5,7% més que els 3.281 del mateix període del 2017.

Els que funcionen amb gasolina són els que han registrat un increment més gran en les matriculacions: prop d'un 20%. Però també hi ha hagut creixements dels elèctrics 100% i dels híbrids de gasolina endollable i no endollable.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.