Es matriculen al juny un 18% més de vehicles que fa dotze mesos, 492

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les matriculacions de vehicles d'aquest juny han estat 492, xifra que representa un increment de prop d'un 20% respecte de fa dotze mesos. En la primera meitat de l'any, les xifres han estat igualment positives i el creixement respecte del 2017 ha estat d'un 9,2%.

Aquest mes de juny es van matricular 492 vehicles, xifra que suposa un augment d'un 18% sobre els 417 del mateix mes del 2017. S'ha de destacar que l'augment més considerable ha estat en la categoria d'híbrids de gasolina endollable i no endollable. Tot i aquesta pujada, però, s'han venut pocs vehicles en aquestes categories.

Pel que fa als sis primers mesos de l'any s'han matriculat 2.400 vehicles, una xifra que és un 9,2% superior als 2.200 del mateix període del 2017. El nombre de vehicles elèctrics matriculats ha passat de 27 a 43.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.