El Mercat de la Vall inicia temporada amb novetats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Mercat de la Vall estrena temporada, aquest any amb novetats, com la creació de nous tallers, l'hora del vermut, i la participació de diversos artistes, que oferiran cada dissabte ambientació musical.

Productes artesanals com mel, joies, roba o pintures són els que podem trobar en la quarta edició del Mercat de la Vall. Els paradistes i els visitants han estrenat el primer dia amb bones sensacions.

Les novetats més destacades d'aquest any són els nous tallers gratuïts de treballs manuals, l'hora del vermut i l'ambientació musical, que anirà canviant cada mes.

Aquesta mostra de productes ha estrenat temporada aquest dissabte, però la podrem trobar fins a l'octubre. L'horari durant el maig és des de les 11 fins a les 20h , encara que els pròxims mesos s'anirà allargant.

Informa: Sergi Expósito
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.