Meritxell estarà tancada al trànsit el 2 de novembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella donarà llum verd al tancament al trànsit de l'avinguda Meritxell durant el dia 2 de novembre. Segons ha pogut saber RTVA, la majoria comunal decidirà demà, amb tota probabilitat, donar una resposta positiva a la demanda feta per l'Associació de comerciants de l'avinguda Meritxell.

Dijous passat, l'Associació de comerciants de l'avinguda Meritxell sol·licitaven al comú d'Andorra la Vella que es tallés el trànsit a l'avinguda Meritxell, entre el carrer de la Unió i l'encreuament amb el carrer Bisbe Iglesias el proper 2 de novembre.

Segons ha pogut saber RTVA, el comú donarà el vistiplau a la demanda dels comerciants en la reunió de junta de govern que ha de celebrar demà. El tancament de la via aniria des de les deu del matí fins a les dotze de la nit, coincidint amb la nit d'obertura comercial prevista dins la campanya Andorra Shopping Festival.

Així doncs, el dia 2 de novembre, els carrers comercials principals, les avingudes Carlemany i Meritxell, podran ser ocupades exclusivament per als vianants.

Informa: Almudena López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.