Més de 3.000 persones a les Nits d'Estiu als museus

Les Nits d'Estiu als Museus han aplegat més de 3.000 persones, la majoria interessats per conèixer el patrimoni a través de guies i experts.

Les Nits d'Estiu, que s'han fet entre juny i setembre, han permès apropar-se a la cultura i la història del país de diverses maneres.

En total han participat vint espais entre museus privats i públics d'arreu del Principat amb propostes que han anat des de visites nocturnes als equipaments fins a observacions astronòmiques. El públic, majoritàriament local, ha participat amb més afluència a les visites nocturnes amb experts i guies locals on hi ha assistit més de 1.000 persones per conèixer d'una nova manera patrimoni i espais familiars.

Les propostes musicals han acollit 1.300 assistents entre concerts de música clàssica i contemporània. Finalment, les activitats com els recitals poètics, actuacions acrobàtiques, teatre o cinema han reunit unes 500 persones.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.