Més de 4.000 passatgers han utilitzat la línia de vol regular entre Andorra - La Seu i Madrid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pel que fa als primers sis mesos en funcionament de la línia amb Madrid, ja han estat més de 4.000 passatgers els que han fet ús de la ruta, amb ocupacions del 60% els mesos d'hivern.

L'estudi de viabilitat per establir noves rutes segueix en el mateix punt, prioritzant ciutats com París, Lisboa i Palma. D'altra banda, incloure una tercera ruta entre setmana segueix sent una prioritat per l'executiu, que considera que no es podrà dur a terme sense l'aportació econòmica del sector privat.

Jordi Gallardo així ho ha explicat. "Voldríem i és el que hem iniciat que hi hagués implicació del sector privat en forma de compra de bitllets per assegurar que aquesta línia intersetmanal, més orientada al que seria el sector privat i potser l'entorn més empresarial, d'alguna manera hi hagi també una aportació de capital privat de tal manera que l'Estat faci l'esforç amb la ruta del cap de setmana i també amb altres possibles rutes."

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.