Més de 60 parades a la vuitena edició del Vide Dressing de la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Comença el vuitè Vide Dressing de la Massana. Un mercat de segona mà que estarà tot el cap de setmana a la plaça de Les Fontetes amb més d'una seixantena de parades.

Tothom qui vulgui comprar complements de roba o fins i tot sabates de segona mà ho podrà fer al Vide Dressind de la Massana que obrirà dissabte i diumenge.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, espera que s'hi apropin molts visitants per comprar productes que, d'altra banda, "estan tirats de preu". "Val molt la pena venir", considera. 

Aquest divendres a la tarda ja hi havia cua per entrar. Hi ha més de 60 parades i molts no ho fan per primera vegada, ja que ho consideren una molt bona iniciativa, sobretot tenint en compte el moment que vivim. "És interessant reciclar i donar una segona vida a la roba". 

Els compradors també comparteixen que reutilitzar és clau. L'objectiu principal de la iniciativa, ja que assenyalen que el simple fet de reutilitzar la roba ja "és eficient". 

A més, des del comú esperen dinamitzar l'economia de la parròquia. Per això, facilitaran vals d'un 10% de descompte per als menús de les jornades de cuina de La Massana Fogons.

El mes que ve s'organitzarà un altre Vide, però centrat en l'esport.

Informa: Judith Sáez
 Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.