Més de 800 alumnes sumen esforços per deixar net el medi natural pel Clean Up Day

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra ha participat per sisena vegada en la campanya europea Clean Up Day. Aquesta acció impulsada al país pel departament de Medi Ambient i Andorra Sostenible pretén conscienciar i sensibilitzar sobre la gestió controlada de residus.

Enguany participen al Clean Up Day 837 alumnes de 12 centres. Una xifra una mica superior a la de l'any passat. Dividits en grups de convivència han sortit a buscar brossa al medi natural. Aquesta acció pretén conscienciar i sensibilitzar sobre la gestió controlada de residus. "A les escoles es treballa moltíssim el tema de la sostenibilitat i la importància d'aquest respecte, però poder fer una activitat fora de l'escola i que vegin l'impacte que té actuar amb civisme... Per a ells segurament la imatge d'avui els donarà molta més informació que les activitats que puguin fer a l'escola", assegura la ministra d'Educació, Ester Vilarrubla. Una sensibilització que, segons la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, consciencia, "de retruc", les famílies.

Andorra participa per sisena vegada en aquesta campanya d'àmbit europeu. En el futur es vol arribar a tenir un dia nacional de la gestió dels residus amb la participació de tots els centres escolars.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.