Més agents cívics per evitar aldarulls nocturs al Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més agents cívics que vagin amb els grups que porten els operadors turístics i un manual de bones pràctiques són algunes de les iniciatives que es poden dur a terme per prevenir incidents nocturns al Pas. Així s'ha decidit en l'última reunió de la taula transversal que s'ha fet en aquesta localitat aquest dilluns.

La potenciació d'agents cívics que vagin amb els grups turístics és una de les mesures que es vol dur a terme per evitar aldarulls nocturns al Pas de la Casa a l'hivern

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, ha explicat que alguns tour operadors ja disposen d'aquesta figura que acompanya els turistes per evitar incidents. Al novembre, ha dit el ministre Francesc Camp, les autoritats es volen reunir amb la resta de touroperadors i empreses del sector per tractar aquesta qüestió i fer extensiva la iniciativa per reforçar els agents.

En la taula transversal que aplega representants de les administracions i el sector turístic també s'ha explicat que el nombre d'agents de policia al Pas a l'hivern es mantindrà.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.