Més de 4 milions de vehicles entren al país el darrer any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant el 2016 van entrar al país 4,3 milions de vehicles, xifra que representa un increment de més d´un 2% respecte del 2015. L´augment més important s'ha registrat a la frontera hispanoandorrana. Al desembre també es va incrementar el nombre d'entrades de fa un any.

El nombre de vehicles que va entrar a Andorra l´any passat va ser d´una mica més de quatre milions, xifra que suposa un augment del 2,6% si es comparaem amb el 2015.

Els vehicles per la frontera hispanoandorrana van augmentar més d´un 4%, mentre que els que ho van fer la francoandorrana van disminuir un 0,7%. Una dada interessant és que durant tot l´any passat hi va haver una disminució important en l´entrada de camions des de França.

També s´ha de ressaltar que el nombre de vehicles que va entrar al país el desembre del 2016 va ser d´uns 400.000, xifra que suposa un increment d´un 5% respecte del mateix mes de l´any anterior.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.