Uns 280.000 euros per millorar l'Auditori Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Bressol de la Temporada Auditori, el festival Narciso Yepes i altres grans esdeveniments. El Ministeri de Cultura ha projectat millores de cara al 2018 per a l´Auditori Nacional, uns treballs per millorar l´acústica i insonoritzar el subsol, un espai que ha agafat protagonisme d´uns anys ençà.

El subsol de l´Auditori Nacional ha servit en ocasions per realitzar-hi concerts relacionats a esdeveniments com els vinculats a la Temporada Auditori Nacional o altres actes com l´entrega de premis Ramon Llull.

Però aquest espai, que a priori no tenia una finalitat musical es vol condicionar per donar-li un major i millor ús. Els treballs s´estimen en 160.000 euros. D´altra banda, el projecte de pressupost per al 2018 també inclou altres treballs.

Hi ha una partida destinada al pla d´autoprotecció i es vol millorar el so, els llums de l´escenari i la senyalització de l´edifici. En total uns 280.000 euros per ampliar les possibilitats de l´equipament.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.