Més policies a les zones d'oci freqüentades pels joves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La presència de la policia als espais i zones on es concentren a les nits joves i menors es reforçarà un cop comencin a patrullar els nous agents de policia. Des de la direcció del cos s'assenyala que el problema del consum d'alcohol i drogues existeix però s'assegura que no ha crescut de manera alarmant. El que més preocupa és l'edat cada cop més temprana dels joves que hi participen.

La policia reforçarà la presència en les zones i espais on es concentren els joves a la nit per prevenir el consum de drogues i alcohol. El director de la policia assegura que es tracta d´una tasca que ja s´està fent des de fa molts anys. L´entrada d´una nova promoció al cos d´ordre, amb un bon nombre d'agents, permetrà ser-hi més presents i visibles.

Moreno assegura que la presència de joves a la nit s´ha incrementat, tot i que afirma que el problema no és alarmant. El director de la policia assegura que la preocupació és sobretot l´edat dels menors ja que cada cop són més joves.

Moreno assegura que s´està fent una bona tasca de prevenció del consum d´alcohol i drogues als joves. Tasca que la policia du a terme amb xerrades als col·legis des de fa anys. Tot i així, creu que no s´ha d´abaixar la guàrdia i cal insistir en la conscienciació d´aquesta grup de població.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.