Més presència policial per evitar més furts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més controls per evitar més furts. Per aconseguir-ho, la policia ha intensificat la presència als carrers amb més establiments professionals. Les investigacions per descobrir els autors de l'última onada de robatoris continuen obertes i des del Govern s'espera els informes policials.

La policia destina més agents per reforçar les rondes en les zones més sensibles, aquelles d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany amb més concentració de despatxos i oficines. Recordem que s'està investigant una desena de furts amb força en establiments professionals. Els robatoris van començar divendres i tenen en comú que els lladres tracten de forçar la porta.

L'executiu, que espera els informes policials, ha mostrat total confiança en la tasca que es fa des del cos d'ordre i s'afegeix a les recomanacions bàsiques de seguretat que ja s'han fet. "Ara el que hem d'esperar és a veure com evoluciona la investigació de la policia. Plena confiança en el treball que faran, com sempre. Fets d'aquests es van produint puntualment i cíclicament. Normalment el nivell o percentatge d'èxit de la nostra policia per malbaratar aquestes xarxes, que puntualment es fixen en Andorra, acostuma a ser molt elevat i molt dissuasori per evitar que s'enquistin", ha explicat el ministre portaveu en funcions, Jordi Cinca.

També s'intensificarà la presència policial a Sant Julià de Lòria, on els darrers dies hi ha hagut dos furts, en aquest cas en domicilis particulars als edificis Riera i Josa. Aquest darrer ja havia patit situacions similars temps enrere. En aquest cas, la policia sospita d'una dona, que portaria mocador al cap. Primer verifica si hi ha algú a l'interior i una vegada confirma que el pis és buit, força la porta per accedir-hi. Les línies d'investigació continuen obertes i en una fase molt inicial.

Informa: Agència ANA-J. A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.