Més veïns de l'avinguda Santa Coloma d'Andorra la Vella es queixen de noves esquerdes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fa just una setmana, el comú d'Andorra la Vella va desallotjar els inquilins del número 28 de l'avinguda Santa Coloma per l'aparició d'unes esquerdes considerables. Ara, els veïns del costat també lamenten el mateix i creuen que s'ha actuat tard. Donen la culpa a les obres del davant.

Les obres que topen amb l'avinguda Santa Coloma d'Andorra la Vella segueixen sumant maldecaps. Siguin el motiu final o no, ja no només és el número 28 on s'han detectat esquerdes a l'edifici, sinó que el 30 també en té algunes d'importants. La més destacada, a l'entrada. Es va començar a obrir fa poc menys d'un any i ha anat creixent setmana rere setmana. Segons el propietari, Gerard Lliset, el comú està assabentat i cada pocs dies envia un tècnic per mesurar-ne l'evolució. "Els tres edificis que estem davant de l'obra estem afectats en menys o més grau", afirma i creu que hi ha hagut alguna negligència i que les solucions arriben tard

En aquest cas, és cert que l'afectació és menor i no preocupa l'estat de l'edifici que s'ha anat reforçant amb el temps. "El més antic, que mai sabia reformat mai ha sigut el primer que han hagut d'apuntalar", ha explicat el propietari.

També s'han detectat moviments a la vorera, però el comú ja ha mogut fitxa per solucionar-ho

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.