Els metges de capçalera ajornaran les consultes menys greus per col·laborar en la crisi del coronavirus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vuit noves sospites des d'aquest migdia que fan pujar fins a 27 els possibles casos per coronavirus. A més, s'han doblat el nombre dels contactes en observació fins arribar als 200. La major part, de l'òrbita de la professora de l'escola andorrana de batxillerat i del turista madrileny que va patir un infart a pistes.

L'augment important de contactes que podrien estar contagiats de la COVID-19, i també de noves sospites, han fet necessari implementar mesures perquè no es col·lapsi el sistema sanitari. Els metges de capçalera atendran només casos urgents i col·laboraran en el seguiment dels contactes que estan confinats al seu domicili, ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez.

Un nou decret de l'executiu limita la venda d'alcohol i tabac només als residents al Principat. La mesura pretén no fer atractiu Andorra com a destinació per a turistes, sobretot a la vila del Pas de la Casa.

Informa: Sílvia Mestre-J.A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.