Mig any d'activitats per homenatjar Sergi Mas

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Organitzades gairebé una desena d'activitats per homenatjar la figura i el treball de l'artista Sergi Mas. És una iniciativa conjunta entre el Comú de Sant Julià de Lòria, el Ministeri de Cultura i l'associació La Xarranca.

Un de les més destacades serà el 30 d'octubre, quan l'autor fa 91 anys, amb la inauguració d'unes sales a la Casa Comuna laurediana que duran el seu nom.

El mateix dia s'estrenarà l'exposició 'Sergi Mas i el seu entorn', que comptarà amb un centenar d'obres destacades de l'artista. També ressalta la presentació de dues publicacions a càrrec d'Anem Editors que recullen la mirada de l'artista.

L'Esbart Laurèdia també se suma al reconeixement de l'artista amb l'espectacle "Microcosmos, dansant l'imaginari de Sergi Mas", per posar en valor la seva trajectòria. 

La vocal de l'associació La Xarranca, Mar García, ha destacat que serà "gairebé un any i mig d'actes continuats per apropar la seva figura a les noves generacions". 

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.