Migue Guerra porta el soul i blues més improvisat al penúltim concert del Músiques del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça Copínceps d´Escaldes-Engordany és l'epicentre dels concerts de Músiques del Món. En aquesta ocasió, el convidat ha estat Migue Guerra, que finalment no ha pogut actuar amb Chupi. Tot i això, ha interpretat amb dues vocalistes i quatre músics un repertori de blues caracteritzat per la improvisació.

El concert ha acollit una vegada més un centenar de persones. Migue Guerra ha estat acompanyat de quatre músics amb saxo, bateria, percussió i dues vocalistes. La banda ha ofert un repertori de funky i blues. Guerra ha destacat especialment la cantan de la seva formació, la Sara, a qui diu que "passa el relleu del soul i la música negra d'Andorra".

La improvisació és el toc especial que el caracteritza en cada un dels concerts. Una mirada entre els músics serveix per decidir qui i com improvisa, "ha sigut tot molt espontani i és el que m'agrada a mi, fer música fresca", insisteix Guerra.

Arriba el final del cicle Músiques del Món. Aquest dimecres és l´ultim dia d´actuacions. La música la posarà el grup de Guillem Roma&Camping Band Orquestra.

Informa: Silvia Callís
Imatges: Ruben Calvo / Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.